prestashop-sv

Hur skapar jag en Prestashop på Sello? (Skapa Prestashop)

Hur ställer jag in Klarna Checkout i Prestashop (Klarna Checkout)

När min Prestashop är klar, hur gör jag en 301 redirect (301-Redirect)

Vad behöver jag ändra innan min Prestashop är komplett? (Checklista)

Jag vill ha SSL-certifikat i min Prestashop, krypterad anslutning. (https, SSL, kryptering)

Hur skapar man en ikon för webbshoppen? (Favicon)

Jag vill byta ut telefonnumret längst upp i min Prestashop? (Kontakt-block)

Hur kopplar jag mitt egna domännamn till min Prestashop? (Domännamn)

Hur synkar jag mina kategorier från Prestashop till Sello? (Synka kategorier)

Hur gör jag för att mina kunder ska hitta mig på Google? (SEO/Sökoptimering/Webmaster tools)

Hur skickar jag produkter från Sello till Prestashop? (Aktivera Produkter)

Går det att göra så underkategorierna visas i en kategori? (Underkategorier)

Hur lägger jag till en ny valuta i Prestashop? (Valuta)

Hur lägger jag till en modul och installerar den? (Modul installation)

Hur aktiverar jag kategorier i vänsterkolumnen på förstasidan? (Vänsterkolumn, Moduler, Positioner)

Hur konfigurerar jag PayPal i Prestashop? (PayPal)

Hur gör jag ändringar till URL:er i min Prestashop? (Vänlig URL och URL:er i allmänhet)

Vad finns det för olika betaltjänster/betalfunktioner till Prestashop? (Betaltjänster)

Hur gör jag för att skapa rabattkoder för mina kunder i Prestashop? (Rabattkoder)

Jag vill ändra socialamedier på Prestashop framsida. (Socialamedier, Facebook, Twitter, Google+)