När du väl har ett Sello konto och du har registrerat dig som merchant (säljare) på dom olika marknadsplatserna du vill sälja på så är det dags att koppla sitt Sello konto till dom olika marknadsplatserna.
Detta gör man på två sätt, antingen när man registrerar sitt Sello konto så går vi igenom en kopplings guide där vi hjälper en att koppla sig till sina marknadsplatser man vill sälja på. Eller om man redan har ett Sello konto och vill koppla sig till dom olika marknadsplatserna i efterhand så kan man göra som vi förklarar här:

Tradera
Tänk på att om du redan har ett Tradera konto kopplat till ett Sello konto så kommer detta inte fungera. Om du har Sello gratis genom Tradera och du vill utöka så du kan koppla på fler marknadsplatser och funktioner så kommer du behöva kontakta Sellos support så kan vi hjälpa dig. I nuläget kan du inte uppgradera ditt Sello konto från den versionen själv.

Klicka här för att läsa guiden hur du kopplar dig till Tradera.

Fyndiq
Tänk på att om du redan har ett Sello konto kopplat till ett Fyndiq konto så kommer du inte kunna koppla dig igen, det går bara att ha ett Sello konto kopplat till ett och samma Fyndiq. Det är för att om du har flera Sello konton kopplat till ditt Fyndiq konto samtidigt kan det med högsta sannolikhet orsaka problem när produkter synkas mot marknadsplatsen. Men självklart går det att ha ett Sello konto kopplat till flera olika Fyndiq konton samtidigt utan problem. Om du vill byta Fyndiq kopplingen från ett Sello konto till ett annat på grund av någon anledning kontakta oss på supporten så hjälper vi dig med detta så det inte blir något fel.

Klicka här för att läsa guiden hur man kopplar dig till Fyndiq.

CDON Marketplace
Tänk på att om du redan har ett Sello konto kopplat till ett CDON konto så kommer du inte kunna koppla dig igen, det går bara att ha ett Sello konto kopplat till ett och samma konto CDON. Det är för att om du har flera Sello konton kopplat till ditt CDON konto samtidigt kan det med högsta sannolikhet orsaka problem när produkter synkas mot marknadsplatsen. Men det går självklart att ha ett Sello konto kopplat till flera olika CDON konton samtidigt utan problem.

Klicka här för att läsa guiden hur du kopplar dig till CDON marketplace.

Amazon
Tänk på att du bara kan ha ett Sello konto kopplat till ett Amazon konto så kommer du inte kunna koppla dig igen, det går bara att ha ett Sello konto kopplat till ett och samma konto Amazon. Det är för att om du har flera Sello konton kopplat till ditt Amazon konto samtidigt kan det med högsta sannolikhet orsaka problem när produkter synkas mot marknadsplatsen. Men det går självklart att ha ett Sello konto kopplat till flera olika Amazon konton samtidigt utan problem.

Klicka här för att läsa guiden hur du kopplar dig till Amazon.